CENTAR

Stekni znanje brže

O nama

Vek u kom živimo neretko i zovu informaciono doba ili vreme "ekonomije znanja". Kao što ste i sami mogli da pimetite, ovi trendovi dolaze i u našu zemlju. Nova i dobro plaćena radna mesta dolaze iz sfere visokih tehnologija, savremenih usluga, veštačke inteligencije, big data i drugih sfera koje zahtevaju znanje. Novi poslovi ne zahtevaju više fizičku snagu, već snagu uma. Naša misija je da ljudima damo novu snagu i osposobimo ih za novo tržište rada.

Iskorak za 21. vek

Životne odluke poput promene posla ili karijere nisu lake. One podrazumevaju da okrenete novi list i uđete u materiju koja vam je možda strana. Svi ljudi imaju manji ili veći strah od nepoznatog. Međutim, nekada je važno da napravite hrabar iskorak za budućnost, svoju i svoje porodice. Odabir nove karijere i sticanje novih znanja predstavlja važan iskorak za budućnost.

Naš zadatak je da taj korak u 21. vek bude siguran i sa što manje briga. Naša ideja je investiranje u ljude i i njihovo znanje, koje će im omogućiti da u 21. veku žive bez straha za svoju profesiju ili posao.

Javi nam se

i promeni se

nabolje

Centar za stručne treninge

Beograd

Kancelarija Beograd

Bulevar kralja Aleksandra 79, Beograd

Saznajte više o nama. Prijavite se na našu mejling listu ili nam pošaljite pitanje.

Ostanimo
u kontkatu

Pretplatite se besplatno na naš newsletter.

Hvala na prijavi!

Javite nam se

Odgovore na sva pitanja možete potražiti popunjavanjem sledećeg upita:

Hvala Vam na javljanju!

2021. ispreddrugih.com